Lahja­kortti

Paikan päältä on mahdollista ostaa 2Puuta lahjakortteja haluamallesi summalle. DINNERI (100€) lahjakortti on täydellinen herkuttelupaketti kahdelle ja THE DINNERI (150€) lahjakortti pitää sisällään myös sopivat juomat aterialle.

Voit myös tilata lahjakortin sähköpostiisi PDF tiedostona. Täytä alla oleva lomake ja tilaa lahjakortti.

Maksu tapahtuu Mobilepayn välityksellä. Lähetettyäsi lahjakortti tilauksen saat automaattisesti maksuohjeet paluuviestinä. Kun olemme vastaanottaneet maksun, niin aktivoimme lahjakortin ja lähetämme sen sinulle sähköpostilla. Lähetämme samaan sähköpostiin myös kuitin ostoksesta.

Otathan huomioon, että käsittelemme lahjakortti tilauksia ravintolamme aukioloaikoina. (Tarkistamme mahdolliset lahjakortti tilaukset aamulla n. klo 10 ja illalla n. klo 21 aikaan sekä mahdollisuuksien mukaan päivän aikana.) Pyrimme siihen, että saat tilaamasi lahjakortin 24h sisällä. Tähän poikkeuksena ovat juhannuksen ja joulun aika sekä mahdolliset poikkeukselliset aukioloajat.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä. Se tulee käyttää kerralla ja sitä ei vaihdeta rahaksi, eikä siitä anneta rahaa takaisin.

Tilaa Lahja­kortti

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Lahjakortti