Kokous - ja juhlatila

Meiltä löytyy alakerrasta 20 henkilöä vetävä viihtyisä huone. Siellä onnistuu omassa rauhassa, niin kokoukset, juhlat kuin tuote-esittelytkin hyvällä tarjoilulla sekä palvelulla kruunattuna. Tilan saa käyttöönsä sunnuntaista perjantai iltapäivään 3 tunniksi 250€:lla sisältäen sen edestä talon palveluita. Varsinaista tilavuokraa emme siis veloita, mutta minimiveloitus on 250€. Perjantai- iltaisin ja lauantaisin minimiveloitus on 400€.

 

Pois työpaikalta uuteen ympäristöön hakemaan virikkeitä ja lisäpotkua työpäivään. Miksette siirtäisi toimistoanne päiväksi meille. Me pidämme huolen, että päivänne onnistuu kaikin puolin.

Päivä Puussa paketti 320€

Sisältää 10 henkilölle (seuraavat 25€ / hlö):

  • Tila käyttössä ma-pe klo 9-16
  • Aamupala (Smoothie, suolanen, hedelmiä ja kahvi&tee)
  • Lounas
  • Kahvi & tee ja makea

Enemmän kuin 20 henkilöä?  

Koko ravintolamme vuokraamisesta käymme mielellämme tapauskohtaisesti erikseen neuvottelut. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ruokamme saa inspiraationsa Suomen metsistä, lapsuuden muistoista ja matkoilta maailmalla.

Tarina

2Puuta on innostunut ruuasta, juomasta ja ihmisistä. Se elää puheen sorinasta, naurusta, lasien kilinästä ja ruuan tuoksuista. Astu siis sisään palveltavaksi, nauti ja elä! Tarjoilemme paikan päällä käsityönä valmistettua rehtiä bistro ruokaa ilman turhaa pönötystä. Baarimme on auki cocktailia kaipaaville tai hyvää olutta janoaville. 2Puuta syntyi kahden kaveruksen yhteisistä unelmista, joka elää ja luo nyt omaa tarinaansa koko jengimme voimalla.

2puuta tarina

Yhteystiedot

Kauppalankatu 2,05800 Hyvinkää 
Meidät löydät keskeltä Hyvinkäätä Kassatalosta kahden puun alta.

Puhelin: +358 400 265 642

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Oiva-raportti ››

 

PALVELUKSESSANNE
Keittiö:

Ma 11-14

Ti - To 11-21

Pe 11-22

La 12-22

Su 12-18 

Bar + 1h

 

Varaukset

Emme ota vastaan pöytävarauksia lounaalle, mutta 7 henkilön tai sitä suuremmat ryhmät voivat tiedustella varaustilannetta lounasaikaan sekä 3 ruokaljin lounasmenun ennakkotilaajat.

Pöytävarauksen meille voit tehdä soittamalla ravintolaan, sähköpostilla sekä täyttämällä ja lähettämällä alla olevat tiedot. Saman ja seuraavan päivän varaukset ainoastaan puhelimitse suoraan ravintolaan. Meille hyvä aika soittaa on klo 13-17 välillä. Varaus on voimassa, kun olet saanut siitä vahvistuksen.

 

Lahjakortit

Paikan päältä on mahdollista ostaa 2Puuta lahjakortteja haluamallesi summalle. DINNERI (100€) lahjakortti on täydellinen herkuttelupaketti kahdelle ja THE DINNERI (150€) lahjakortti pitää sisällään myös sopivat juomat aterialle.

 

facebook

Ota yhteyttä

Voit lähettää lomakkeella palautetta tai tehdä alustavan pöytävarauksen.
Please type your full name.
Invalid email address.
Tarkista puhenlinnumerosi
Tarkista
Invalid Input

Instagram @2puutabistro